Scholing

SL-ICT biedt scholing op het gebied van:

Al vanaf 1988 verzorg ik ICT trainingen voor het bedrijfsleven en onderwijs.

Vanaf 1992 geef ik office trainingen. Ik heb ervaring met alle office versies tot nu toe inclusief office 365.

Daarnaast verzorg ik allerlei andere ICT trainingen. Waaronder zakelijke digibord trainingen. Ik heb ervaring met diverse soorten digitale whiteboards en heb bijna al mijn trainingen daarvoor zelf ontwikkeld.

Mijn sterke punt op het gebied van scholing, naast mijn enthousiaste onderwijsstijl, is dat ik zeer goed in staat ben mijn instructie aan het niveau en de achtergrond van de cursist aan te passen. Ik geef training en heb training gegeven aan groepen met zeer diverse achtergronden. Een kleine greep uit de groepen waarvoor ik scholing heb verzorgd: Taxichauffeurs, rijinstructeurs, boerenhulpen, melkers, administratieve krachten, docenten en directies. Het niveau van deze groepen loopt van de echte beginners (hoe houd ik een muis vast) tot gevorderde gebruikers (het werken met VBA).

Een groot deel van de trainingen die ik verzorg worden ook door mij ontwikkeld. Dit geeft de mogelijkheid om de training op de eisen en mogelijkheden van de cursisten af te stemmen. De trainingen variëren van klassikale trainingen tot zelfstudie bijeenkomsten waarbij ik regelmatig ook cursisten met verschillende Office onderdelen in één groep heb.

Ik ben flexibel en zeer goed in staat in te spelen op onverwachte omstandigheden. Ik heb een enthousiaste en open houding naar de cursisten, hierdoor ben ik goed instaat iedere groep en iedere cursist op het eigen niveau aan te spreken.

Ik denk dat ik, door de combinatie van mijn ICT achtergrond met mijn persoonlijke en pedagogische kwaliteiten, zeer goed in staat zal zijn uw mogelijke opdrachten uit te voeren.