Office Efficiënt. – Onderwijs

Speciaal voor directies, IB’ers, ICTcoördinatoren en administratieve krachten!

Het kan zoveel handiger! Iedereen gebruikt onderdelen van Office, zoals Word, Excel of PowerPoint. Een tekst typen, een foutje verbeteren enz. lukt altijd wel. Maar in de dagelijkse praktijk willen gebruikers het zichzelf wel eens te lastig maken en omslachtig te werk gaan.

Win tijd door handiger om te gaan met de mogelijkheden van MS Office.
Investeer nu 2 x 2 uur in scholing en win daarna uren door efficiënter en plezieriger te werken.

Deze cursus is bedoeld voor redelijk gevorderde gebruikers van het office pakket.

We gaan daarbij in op de koppelingsmogelijkheden tussen Excel en Word of PowerPoint, het werken met opmaakprofielen in combinatie met de automatische inhoudsopgave, gevorderd werken met tabellen, het echt goed uitlijnen van documenten (en niet met allerlei tabs en spaties), beveiligen van documenten, enz.
Allerlei vaardigheden die nodig of handig zijn voor het maken van grotere verslagen en documenten.

Het is bedoeld voor directie, IB’ers, ICTcoördinatoren, administratieve krachten en verder iedereen die grotere verslagen, enz. moet maken of gegevens moet presenteren.

 Resultaat van de cursus:

  • U wint tijd doordat u een inhoudsopgave automatisch laat aanmaken. U hoeft niet te kijken waar een hoofdstuk of paragraaf begint, dat wordt automatisch bepaald. Vanuit uw inhoudsopgave springt u rechtstreeks naar de betreffende paragraaf.
  • U maakt optimaal gebruik van de combinatie mogelijkheden van de office programma’s. Berekeningen kunt u aanpassen in Excel en deze worden automatisch in uw word document aangepast. U gaat rechtstreeks vanuit het word document naar het gekoppelde Excel sheet.
  • Uw documenten worden professioneel uitgelijnd, bij toevoegen of verwijderen van stukken tekst wordt de uitlijning automatisch juist aangepast.

Kortom, u investeert nu om later tijd te winnen door effectiever te werken.

Tijdsinvestering:

2 x 2 uur.
Natuurlijk kunnen we hiervan ook een cursus op maat maken.

Kosten:

600,- excl. BTW en reiskosten, per groep van maximaal 15 personen.
Materiaal kosten 25,- per persoon.

De scholing is voor onderwijsinstellingen vrijgesteld van BTW .